Lån trods RKI

Der kan være flere forskellige årsager til, at man er kommet i RKI, hvilket gør det utroligt svært at låne penge. På Prestamo.dk vil vi gerne gøre vores bedste for at guide dig igennem de muligheder der er, samt hvad du kan gøre for at forbedre den situation du befinder dig i.

De fleste som er registreret i RKI er helt almindelige mennesker, som på den ene eller anden måde er økonomisk presset. Bankerne i Danmark har ekstremt svært ved at forstå denne situation og derfor søger mange Lån trods RKI igennem et kviklån eller lignende.

Intet lån blev fundet med det valgte søgefilter - juster din søgning og prøv igen.
Hjemmesiden indeholder kommercielt indhold - læs mere.

macbook-prestamo

RKI lån – Dette bør du vide

Selvom du er registreret i RKI, så er der stadig nogle udbydere som giver dig muligheden for at låne trods din registrering i RKI. Renten og gebyrer er som regel ekstremt høje. Til gengæld skal man som regel ikke stille nogen form for sikkerhed, på nær de steder hvor du skal stille dine ejendele i pant. På den måde er det muligt for dig at optage et hurtigt lån trods RKI.

Som de fleste har regnet ud, er det er ikke altid en optimal løsning at optage et kviklån og slet ikke når man er registreret i RKI, på Prestamo.dk har vi valgt ikke at henvise til disse virksomheder, som låner ud til RKI registrerede personer – Dette skyldes at vi hos Prestamo.dk mener at man først og fremmest bør fokusere på at komme ud af RKI, før man optager nye lån.

Et RKI lån kan udelukkende være en god idé, hvis du med 100% sikkerhed ved at du kommer til penge, indenfor en overskuelig fremtid. På denne måde er du nemlig sikker på at du kan afbetale de ekstremt høje renter og gebyrer og samtidig kan du evt. stille pant i dine forskellige aktiver så som smykker, biler, både, huse etc.

Mange af vores brugere søger også efter et “lån RKI ingen hindring”, eller et kviklån hvor RKI registrering ikke er en hindring, men det er lige præcis dette, som vores brugere og besøgende bør vide; at det altså er en stor hindring at låne selvom man er registreret i RKI. Vi anbefaler ikke at man opsøger muligheden for at optage et lån hvor RKI ikke er en hindring, vi anbefaler derimod at man sikrer sig at komme ud af RKI, før man opsøger lånemuligheder.

Der er en lang række fordele ved først at komme ud af RKI og herefter tage et lån, det skyldes selvfølgelig alle de dårlige vilkår du modtager. Låne virksomhederne vil være meget mere tilbøjelig til at give dig et lån og gode vilkår osv. Der er mange u fordele ved at entrere med en låne virksomhed der låner ud til folk som er RKI registreret.

Disse låne virksomheder, har som regel:

  • Markant højere renter
  • Forhøjede gebyrer
  • Kræver pant i dine ejendele
  • Forhøjede afdrag
  • Kræver indskud

Afslutningsvis er det vigtigt at nævne at vi hos Prestamo.dk på ingen måder kan anbefale vores brugere at optage et RKI lån, da vi mener vores brugere bør fokusere på at komme i en bedre økonomisk situation, frem for at forhøje og dermed forværre situationen vha. et RKI lån.

Ofte stillede spørgsmål angående Ribers(RKI)

Der er rigtig mange gode grund til, at du bør gøre alt hvad der står i din magt for at låne penge af familien fremfor, at skulle låne af en kreditvirksomhed. Det er typisk meget billigere, da familien som sådan ikke skal tjene på det – samtidig vil der også være en langt højere forståelse for ens situation og dermed langt mere fair vilkår, for lånetageren.

Det er dog bare vigtigt, at du sørger for at få lavet nogle klare aftaler med din familie inden at du låner pengene af dem. Èt er ikke at kunne betale en virksomhed tilbage, men hvis du ikke kan betale din familie tilbage, kan det give anledning til rigtig mange familie skænderier, og ende med at ødelægge hele familien, hvilken helst ikke skal ske.

Derfor tænk dig ekstra godt om, og snak det ordenligt igennem med den enkelte person i familien der vil låne dig pengene. Dette er typisk den letteste måde at optage et lån trods RKI.

Vi henviser de af vores brugere som er hårdest ramt, eller som leder efter et lån trods rki – hvad enten det er gennem familie eller andet, til at besøge Ekonomi. Her kan der spares mange steder i privatøkonomien.

Det korte svar er Ja, det kan man godt. Der findes enkelte udbydere som låner ud til folk som er RKI registreret. Disse lån har det til fælles at renten og gebyrer er ekstremt høje. Derudover findes der pantelånere i Danmark, hvilket betyder at du kan indlevere en genstand af værdi og dermed låne penge i genstanden. Hos Prestamo.dk anbefaler vi generelt at folk som er registreret i RKI IKKE optager nye lån.

Ribers(RKI) er et stort register for dårlige betalere i Danmark. kort sagt; betaler du ikke dine kreditorer, vil du som regel ende i RKI på et tidspunkt. Den eneste vej ud af RKI er at betale dine kreditorer tilbage. Er du blevet registreret i RKI kan alle virksomheder købe adgang til at slå dig op og undersøge at du faktisk er registreret i RKI.

Som udgangspunkt findes der intet som hedder “RKI Lån” og den sammensætning af ord, er formentlig opstået hos de mennesker, som på uheldigvis er havnet i RKI og søger et lån.

Nej, vi mener desværre det er bedst først og fremmest at komme ud af RKI – herefter kan det være en god ide at optage lån igen.

!