Afdragsfrit lån

Afdragsfrie lån er et lån, som i en periode på op til 10 år kan give dig lidt ekstra i posen, som du kan bruge til at betale andre og dyrere lån, til renovering eller bare til at have lidt ekstra til rådighed i en hverdag, som kan blive meget dyr, hvis man også gerne vil have nye møbler til den nye bolig eller bare have lidt ekstra i hverdagen. Det er et lån, som du i låneperioden ikke skal betale af på. Du betaler kun renterne, indtil lånet skal indfries. Men så snart lånet udløber, så skal hele lånet indfries på engang. Du vil selvfølgelig ikke i den periode undgå at betale af på lånet, du udskyder det bare, og så er det op til dig at have pengene klar, når det rentefrie lån udløber. For mange, som gerne vil have andre lån, eller som køber fast ejendom, og som gerne i starten vil have lidt ekstra til renovering og indretning, er et rentefrit lån en klar fordel. Det er en virkelig god idé at optage et rentefrit lån, som kan give lidt ekstra til rådigheden i starten, da det altid er de første år, som er meget hårde når man har købt fast ejendom.

Tiden er på din side

Et afdragsfrit lån er for folk, som er i akut pengenød, og som lige nu ikke har overskud i økonomien. Det giver noget tid at løbe på, og du kan nå at rette op på rigtig meget, når løbetiden kan være op til 10 år. Det kan være en helt andet økonomisk situation, som du står i. Er du for eksempel studerende, så ved du, at du efter endt uddannelse vil stå i en økonomisk situation, som er helt anderledes. Det er derfor, at et afdragsfrit lån vil være det ideelle lån at optage for studerende eller alle andre, som er under uddannelse. Det vil jo efter endt uddannelse være en helt andet lønseddel, som kommer ind, når man kommer i arbejde og har en fast indtægt, der vil komme ind hver måned, så snart man er kommet på arbejdsmarkedet. Det afdragsfrie lån kan også være en løsning, hvis du står i en situation, hvor du akut står og skal bruge pengene til en renovering af hus eller lejlighed. Det vil give dig lidt ekstra til rådighed i din hverdag – noget som kan være en lise, hvis du står og gerne vil renovere store dele af det nyindkøbte hus eller lejlighed. Det er dog en let løsning at vælge det afdragsfrie lån, men det er også en løsning, som du skal være på forkant med. Det er et lån, og lån skal betales tilbage. Der er desværre ikke nogen låneudbydere, som ikke vil forlange pengene tilbage.

Vær fornuftig med dit lån

Når du optager et afdragsfrit lån, så er det her og nu en stor fordel. Men du skal huske, at det er stadig et lån, som skal betales tilbage. Dette er bestemt noget som man skal være opmærksom på, det nytter jo ikke noget at man står med et lån, som skal betales tilbage efter 10 år, at man ikke har pengene til at betale det tilbage. Det er noget som dit bankinstitut vil blive lidt gnavne over, og det er dig, som kommer til at stå til ansvar for det lån, som ikke er tilbagebetalt. Så det er med at få lagt penge til side. Aftal med din bank, hvordan tilbagebetalingen skal foregå, så du er på forkant med det hele og ikke står fuldstændig uforstående, når lånet skal tilbagebetales. Det nytter jo ikke noget, at du ikke har pengene. Lånet skal betaels tilbage lige meget hvad.
!