Bedre låne-chancer

Er du usikker på om du vil få godkendt en låneansøgning, fordi du ikke tjener så meget, så er der mulighed for at forbedre dine muligheder betydeligt. Har du allerede prøvet at søge nogle udbydere, og det gav negativt svar, så skal du ikke fortvivle, men prøve igen. Denne gang skal du finde en medansøger som vil hjælpe dig. Hvis du bor sammen med en kæreste, så vil det betyder meget mere, hvis vedkommende og så stod på låneansøgningen som medansøger. Både i forhold til låne-chancer og til renten. Renten vil typisk blive lavere, hvis der er en medansøger. Med to personer på ansøgningen så øger det låneudbyderens chance for at penge bliver betalt tilbage, og du eller I kan vise en større indtægt som skal være med til at betale afdragene. Det gør en stor forskel. Prøv det.

Højere indkomst – ekstra arbejde

Er du alene om ansøgningen, og din indkomst ikke er så stor, så har det stor betydning for din ansøgning, om der er sammenhæng mellem det beløb du søger om, og størrelsen af din indkomst. Har du fået afslag på lån, så kan det skyldes, at din indkomst ikke er høj nok. Her vil det være smart, hvis du søger om lidt mindre lån, og hvis der er muligt, at du tager lidt ekstra arbejde i en periode, så du kan mønstre en højere indtægt. Låneudbyderne vil bare sikre sig, at pengene bliver betalt tilbage, og så vil de sikre sig, at de ikke presser kunder ud i noget, som ikke er til at overskue.

Mere i indkomst

Du kunne, som mange andre gør, vælge at få lidt mere i indkomst, så din økonomi bliver lidt bedre. Du har måske allerede et job, men det giver måske ikke lige det som du forventer. Der findes mange muligheder for at få et job, og det handler bare om at ændre lidt taktik i det daglige. Bare fem timer om ugen med 100 kroner i timen, kan gøre underværker for en presset økonomi, og det vil også kunne hjælpe dig videre. Prøv for eksempel servering ved fester, ekstra-vagter på dit arbejde, fritidsjob som træner eller sportsdommer, tilkaldevagt, taxa- eller buskørsel, besøgsven, med mere

Andre muligheder

Har du fået rigtig mange afslag på lån, så er der måske hjælp at hente hos venner og bekendte. Har du nogen i din omgangskreds som kan blive godkendt til et lån, så kan du jo bare betale dem pengene tilbage efter aftale. Det kan også være, at et lån slet ikke er nødvendigt lige nu – at der findes midlertidige løsninger, indtil du kan blive godkendt. Det er bare om at tænke ud af busken, og så komme videre.
!