fbpx

Billige forbrugslån sikrer økonomisk frihed


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

De fleste har en idé om, at forbrugslån er både dyre og besværlige at optage. At renterne er skyhøje, at der ikke er nogen former for fleksibilitet med tilbagebetalingen og at der løber en masse høje og skjulte gebyrer på. Det kunne ikke være fjernere fra sandheden, for forbrugslån har gennemgået en rivende udvikling i takt med både danskernes behov for lån, men også fordi der er mange firmaer, der udlåner penge og dermed sikrer, der er konkurrence på markedet, til din fordel som forbruger.

Selvfølgelig kan du finde et rigtig dyrt forbrugslån på markedet, men med de rigtige værktøjer og et minimum af indsats fra din side, så bliver det ikke det lån, som du kommer til at optage. For her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på ved et forbrugslån, og også lidt om hvilke fordele der er ved et forbrugslån.

Hvad er kravene til et forbrugslån?

Der er mange forskelige forbrugslån på markedet og lige så mange firmaer, der tilbyder dem. Det, de alle har til fælles, er, at du aldrig bliver spurgt om, hvad du skal bruge pengene til. Hvis du går med nogle drømme, som du ikke har lyst til at dele med din bank, så er forbrugslån en god mulighed, for her er dit forbrug en privatsag.

Alt efter hvilket firma du vælger, vil du kunne låne helt op til 350.000 kr. Og det er penge, du får til rådighed meget hurtigt. I visse tilfælde kan du, hvis du bruger dit NemID ved oprettelse af lånet, kunne få pengene sat ind på din konto samme dag, som du er blevet godkendt til lånet. Her kan bankerne på ingen måde være med.

Det er som med alle lån et krav, at du har adresse i Danmark, og du skal være fyldt 18 år. Der er dog firmaer, der kun tilbyder lån, hvis du er ældre end de 18 år. Der kan også være krav om, at du har en vis minimumsindtægt, at du fremviser lønsedler, at du er dansk statsborger, at du skal oplyse adresse og telefonnummer, eller at du har en aktiv mailadresse.

Men som du kan se er kravene ikke mange, og de fleste af os kan nikke ja til disse ting. Således er du godt på vej mod dit nye forbrugslån.

Det billige forbrugslån

Det billige forbrugslån er selvfølgelig det lån, der bedst kan betale sig for dig. Og den eneste, der kan finde det rigtige lån på nettet, det er dig selv. Det er heldigvis meget lettere, end det umiddelbart lyder. Du skal nemlig kende to faktorer: Hvor meget du skal låne, og hvor lang løbetid dit lån skal have. Når du ved dette med sikkerhed, så kan du søge efter lige det perfekte lån til dig, nemlig der hvor du får de bedste renter, de laveste gebyrer og dermed den lavest mulige månedlige ydelse.

Det kan derfor godt svare sig at bruge bare lidt tid på at undersøge markedet i stedet for at låne penge det første og bedste sted. Selvom du undersøger for eksempel 3 forskellige firmaer, vil du opdage, at du stadig har brugt markant kortere tid på det, end du ville have brugt på at opnå det samme lån i banken.

Når lånet så er godkendt, og pengene gået ind på din konto, så kan du bruge pengene til lige hvad du vil. Om det er TV og tilhørende surroundsound eller en jordomrejse, er op til dig. Eller du kan låne til begge dele og på den måde realisere dine drømme.

!