fbpx

Billige lån hurtigt


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Hvis det skal gå rigtig stærkt med at låne penge, er Kliklån en mulighed. Det bliver ikke meget nemmere, og du har mulighed for at låne helt op til 40.000 kr. Vel at mærke uden at stille sikkerhed for, hvad pengene skal bruges til, hvilket betyder, at de ikke blander sig i, hvorfor du optager et lån.

Hos www.kliklaan.dk har du trods manglende sikkerhed mulighed for billige lån hurtigt. Du søger med dit NemID. På den måde behøver de ikke at bruge tid på at gennemtjekke dine oplysninger – de er allerede valideret ved hjælp af dit NemID. Derfor får du svar allerede inden for 1 time. Dét er hurtigt.

Nemmere og hurtigere bliver det næppe, for du får udbetalt pengene på din konto allerede samme dag eller senest dagen efter, hvis du er lidt sent ude. Der behøver altså ikke være krise, hvis opvaskemaskinen ryger sig en tur, eller hvis hunden bliver syg og skal til dyrlæge. Kliklån er perfekt til akut opståede behov for penge, som du desværre ikke har.

Du betaler tilbage over 24-72 måneder efter eget valg, og renten er fra 9,9%. På det område er der ikke den store forskel fra mange andre låneudbydere. Oprettelsesgebyret for et lån af en hvilken som helst størrelse er 3.400 kr., hvilket er i den høje ende. Samlet giver det en ÅOP fra 13%, som er meget gennemsnitligt for sådan en type lån.

Til gengæld tilbyder de, at du kan vælge én betalingsfri måned om året. På den måde kan du for eksempel undgå at afdrage på dit lån i december måned, når der er rigeligt at bruge penge på i forbindelse med juleindkøb og gaver. Du kan også vælge en måned, hvor du ved, at der kommer en anden stor post. Det kan være den måned, hvor du skal betale indboforsikringen, eller hvis der er en konfirmation eller rund fødselsdag i vente.

Kan jeg låne hos Kliklån?

Langt de fleste har mulighed for at låne hos Kliklån. De har krav svarende til mange andre steder.
– Du skal være fyldt 20 år.
– Du må ikke være registreret i RKI.
– Du skal kunne dokumentere din indtægt.

Som hovedregel er det ikke noget, du skal dokumentere, men blot erklære dig enig i. Det er kun, hvis de efterspørger en lønseddel, at du skal indsende den. De fleste oplysninger kan de se ud fra dit cpr-nummer.

Kliklån er ejet af DER. I det hele taget er der mange låneudbydere, der enten er ejet af ét og samme selskab, eller som samarbejder. Hvis du har misligholdt din betalingsaftale hos en samarbejdspartner, bliver du afvist. Det vil sige, at hvis du har optaget et lån hos f.eks. DER, som du ikke har betalt af på i det omfang, du skulle, vil du ikke få lov at låne penge hos Kliklån.

!