Billige lånemuligheder – se dem her!

Quicklån er som udgangspunkt ikke super billige, men du kan være heldig. Husk på, at lånets pris afhænger af dets ÅOP (årets omkostninger i procent). Det er alle omkostninger i form af renter og forskellige gebyrer samlet i ét tal. Det er dét tal, du skal sammenligne, når du kigger på lån.

Vivus og L’easy

Nogle af de mest populære quicklån i Danmark er L’easy minilån,og Vivus.dk. Det er de lån, der scorer nogle af de højeste karakter på trustpilot med henholdsvis 7,8 og 9,4 stjerner. De høje karakterer giver ikke kun udtryk for, at det er billige lånemuligheder, men også at de er lette og uden komplikationer undervejs. De kommentarer, der går igen i bedømmelserne for de to hjemmesider, er, at det er billigt og nemt, at pengene hurtigt er på kontoen, og at de hos kundeservice er venlige og hjælpsomme. Især Vivus’ kunder er begejstrede, og de nyeste anmeldelser understøtter kun det samlede resultat.

Santander Customer Bank

En anden billig lånemulighed er Santander Customer Bank. Det er et hurtigt og billigt lån sammenlignet med mange andre, og hjemmesiden promoverer sig som værende en online bank frem for en online låneudbyder. Renterne er især fordelagtige, hvis du skal låne et større beløb. Hos Santander har du mulighed for at låne op til 350.000 kr., hvilket er i den meget høje ende af quicklån. Renterne på de høje lån kan som nogle af de eneste sammenlignes med bankerne, og er derved i den billigste ende. Mange bilforhandlere i Danmark har et en aftale med Santander, så hvis du betaler af på bilen gennem forhandleren, vil det ofte være via Santander.

Skal du købe elektronik, møbler eller hårde hvidevarer?

Hvis du på forhånd ved præcis, hvad pengene skal bruges på, og det er noget til hjemmet, vil du ofte kunne få et billigt eller næsten gratis lån hos de store forhandlere som Bilka, Elgiganten eller IKEA. Skal du bruge pengene på én ting eller flere ting, der kan købes det samme sted, er det værd at se nærmere på disse lån. Årsagen til, at de ofte gør det rigtig billigt, er, at pengene er sikret hos dem. Det er altså en måde at tilegne sig endnu flere kunder på. Hvis du skulle købe en sofa, ville du måske ikke gøre det hos IKEA, hvis du lånte pengene i banken eller som et online quicklån. Så kunne du købe den præcis, hvor du ville. Men hvis du pludselig sparer penge på at købe den hos IKEA, er det måske meget mere tiltrækkende.

Helt gratis

Det kan være svært at tro, når du ser det i reklamerne, men det ER faktisk muligt at låne penge ganske gratis. Det kræver dog, at du er ny kunde hos udbyderen, og at du betaler lånet ud inden for 30 dage. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor stort et grats lån kan være, men det er udelukkende lån i den lave ende, der er tale om. Hos www.vivus.dk er det for eksempel 4000 kr., mens det er 3000 kr. hos www.kvikautomaten.dk. Hvis du kun skal bruge et mindre beløb, kan det altså sagtens betale sig at udnytte disse førstegangstilbud. Du undrer dig måske over, hvordan der kan være en forretning i det for dem, hvis der ikke er nogle udgifter tilknyttet lånet? Som sådan er det det heller ikke, hvis du kun låner penge den ene gang. Men hvis behovet opstår igen på et senere tidspunkt, kan det jo være at du vender tilbage, fordi du havde en god oplevelse første gang. Det kan også være, at du ligefrem anbefaler dem til andre eller giver dem en god anmeldelse på trustpilot. På den måde bliver det gratis reklame for dem, og det er bestemt en god forretning.
!