Den laveste rente

Hvis du søger det billigste lån og den udbyder med den laveste rente eller de mindste omkostninger, så er du havnet det helt rigtige sted. Låneudbyderne her på siden har de bedste lån på markedet, og de er meget forskellige, så uanset hvad du vilo låne, så finder du en løsning her. Tjek vores liste igennem, og find den eller de udbydere som matcher med dit behov. Når du har fundet dem alle på listen, så kan du hurtigt se, hvilken udbyder der har de laveste renter. På oversigten ser du et rentespænd med – fra og til, og det ændrer sig i låneberegneren hos udbyderen. Det afhænger nemlig meget af, hvor meget og hvor længe du skal låne. Du er nød til at gå alle udbyderne igennem inden du finder den bedste og billigste. Husk at renter kan være faste eller variable, og det ska du også sammenligne mellem de forskellige udbydere. Renten er en del af lånets pris, men der er mange andre detaljer som udgør den samlede pris. I den sidste ende, handler det om de samlede omkostninger, og for dig som låner, det der kaldes ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent.

ÅOP består af etableringsomkostninger, renterne, og opkrævningsgebyrer, som bliver lagt sammen og så derefter divideret med lånebeløbet, som så multipliceres med 100. Så får du ÅOP. Det er den effektive rente som alle udbydere tager for at låne penge ud til kunderne, og det er det tal som du bruger, når du skal sammenligne udbyderne med hinanden.

Det billigste lån

Tjek vores liste med låneudbydere, og find så dem med lån som matcher dit lånebehov i forhold til beløbsstørrelse og løbetid. Vælg nogle stykker ud – fire til fem cirka, og find en notesblok, så du kan skrive noter. Klik så på kappen ”ansøg” hos alle – en ad gangen, det er gratis. Hos den enkelte udbyder indtaster du nu det ønskede beløb og løbetid, og så skriver du alle tal ned, blandt andet ÅOP, som du sammenligner til sidst på din egen lille liste. Vælge derefter tre udbydere ud, som du så sender en ansøgning til.

Send flere ansøgninger

Vi anbefaler, at du sender en ansøgning til de tre af udbyderne som passer bedst ind i dine planer, så du har større chance for at få godkendt et lån. Det handler om, at du får flere svar tilbage fra låneudbyderne, og jo flere svar, des større er chancen for at et af dem er positivt. Du sparer også en masse tid på den måde. Får du flere positive svar, så kan du jo bare vælge den udbyder med det bedste tilbud, og den billigste løsning for dig. For dig handler det først og fremmest om at blive godkendt, og får du positivt svar fra den dyreste, og nej fra de to øvrige, så kan du jo selv vælge om du vil takke ja til tilbuddet, eller om du vil søge en anden udbyder..

Uanset hvad, så finder du det bedste og billigste lån på vores liste. Vi og andre forbrugere har testet dem igennem, og de er alle hver og især gode til noget. Hvis du synes at lånet bliver for dyrt, så prøv at reducere løbetiden med et år, så vil du opleve, at de samlede omkostninger falder betragteligt.

!