Få råd til alle de fede serier med et kviklån

Har du en hverdag, som er præget af besparelser, og får du en knude i maven, hver gang du skal tjekke din netbank? Desværre er der mange mennesker, der har den følelse, og det er ikke just nogen dans på roser. Er der lavvande på kontoen, er det oftest de mere luksusprægede ting, der får kniven, herunder ofte abonnementer på diverse streamingsider såsom Netflix, Viaplay og HBO. Det er en synd og skam – her på Serienyt.dk beskæftiger vi os jo netop med de mange fremragende serier, verden har at byde på. Vil du helst ikke vinke farvel til ”The Walking Dead” eller ”Bones”, blot fordi du i en kortere periode har svært ved at betale dine regninger, er det heldigvis muligt at optage et lille, nærmest ubetydeligt lån kaldet et kviklån. Med dette lån får du råd til at betale alle dine abonnementer, så du fortsat kan nyde en aften på sofaen sammen med kæresten eller familien, mens I gruer over, hvem Negan vælger at dræbe i sæson 7.

Fordelene ved et kviklån

Den største fordel ved kviklånet er, at du kan modtage pengene blot få timer efter, at du har sendt din låneansøgning til den pågældende kreditforening. Kviklånet optages oftest af folk, der har brug for pengene hurtigt og nemt i deres travle hverdag. Et kviklån er velegnet til dig, der ikke kan vente i længere tid på at få pengene ind på din konto eller blot har brug for et mindre beløb til at betale eksempelvis et abonnement til en streamingtjeneste. En anden fordel ved et kviklånet er, at låneudbyderne typisk ikke kræver, at du stiller noget til sikkerhed for lånet. Det betyder, at du ikke ville komme til at stå i den situation, hvor låneudbyderne vil pantsætte noget, du ejer, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. Et lån uden sikkerhed er altså en stor fordel for dig som låner. Med et kviklån bestemmer du også helt selv, hvad du vil bruge pengene på, og du skal altså ikke frygte nogen sur bankrådgiver, hvis du gerne vil låne til dit Netflix abonnement. Du har her en større frihed end ved andre lån, hvor det er målrettet en bestemt udgiftspost.

Så mange penge kan du låne

Den første ting, der er essentiel, når du skal ud at tage et kviklån, er at finde ud af, hvor mange penge du ønsker at låne. Det er vigtigt at huske på, at du med tiden skal betale beløbet tilbage. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du skal kunne betale beløbet, du låner, tilbage igen, men det er selvfølgelig en smal sag, hvis du blot har tænkt dig at låne til streaming. Det er meget forskelligt fra situation til situation, hvor mange penge folk har brug for, når de tager et lån. Det kan være alt fra udgifterne til deres nye fladskærm til den årlige rejse sydpå. Beløbet kan altså variere med et kviklån, hvor du kan låne alt fra et par tusind kroner til et beløb med endnu flere nuller. Det kommer an på, hvordan din økonomiske situation ser ud lige nu, samt hvordan den kommer til at se ud i fremtiden.
!