fbpx

Få tid og økonomi til alt det sjove


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Danskerne elsker deres arbejde, det viser alle statistikker, og selvom vi fra tid til anden brokker os over lange arbejdsdage og sure chefer, er vi nok alligevel godt tilfreds med, at der er arbejde at stå op til hver morgen. Men det hænger nok også unægtelig sammen med, at vi godt kan lide at have penge til sjov og spas – både materielle og immaterielle. Det er nemlig rart at kunne købe en ny lænestol, hvis det er det, man lige mangler, men det er også rart at kunne tage på en miniferie med familien, hvorfor man kan få et pusterum fra hverdagen – og det er der rig mulighed for i det danske land.

Men alle disse fornøjelser kræver kapital. Intet er gratis. Og der er sådan set kun en måde, hvorpå man kan sikre denne kapital – Meld dig ind i en a-kasse. Det sikrer dig økonomisk, og du skal ikke være bange for, at du må droppe turen til skage eller den nye lænestol, bare fordi du måske ikke har arbejde i morgen.

Det er faktisk meget nemt, og her er tips til, hvordan du kan finde en optimal løsning:

Kombineret medlemskab

Der findes en lang række forskellige a kasser på markedet lige nu. De fleste fagforeninger tilbyder et kombineret medlemskab, hvor du både er medlem af fagforeningen og en dertilhørende a kasse. Det kan være en god ide at finde sådan et tilbud, da der kan være penge at spare med et kombineret medlemskab.  Det er dog meget forskelligt fra fagforening til fagforening, hvorfor prisniveauet kan variere meget. Derfor er det en god ide først at undersøge alle dine muligheder til bunds, inden du kaster dig over det første tilbud.

Find den billigste a kasse

Et godt redskab til at finde den billigste a kasse er at undersøge deres priser på nettet. Her kan du få et stort overblik over alle de forskellige tilbud, der er på markedet lige nu, samt de selskaber der tilbyder dem. Du kan enten selv gå kategorisk til værks og selv finde og sammenligne de forskellige tilbud. Et alternativ, der kan lette arbejdsbyrden, er, at du finde nogle af de mange hjemmesider på nettet, som har samlet alle de forskellige medlemskabspriser på a kasser. Her kan du få et overblik over næsten alle dine muligheder, hvor de blandt andet også er rangeret efter pris. Det gør det nemt, hurtigt og overskueligt for dig at få et samlet overblik over alle dine muligheder.

Sikkerhed for din frihed

Når det så er fastlagt, at det er vigtigt at være medlem af en a-kasse. Er det, som ovenfor fortalt, fordi, at vi skal have en sikkerhed for at kunne tage på hyggelige familieture og nyde de fornøjelser, Danmark har at byde på. Dette er ikke kun til gavn for dig selv, men det er højessentielt for enhver familie og barndom, at man har nogle hyggelige familieture og kommer væk fra den travle og usympatiske hverdag.

!