fbpx

Kan man optaget et lån trods RKI?


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

De fleste tror at man ikke kan låne penge, hvis man for eksempel står registreret i RKI eller Debitorregistret, men det er ikke helt sandt. Det er selvfølgelig en stor begrænsning, og der er ikke mange låneudbydere som gør det. Men der findes enkelte, som trodser denne politik, og gerne vil låne penge ud, trods denne registrering. Det er godt nok med mange flere krav, og det koster også meget mere.

Hvad kan du gøre

For det første skal du gøre alt for at blive slettet i de registre så hurtigt som muligt, og det kan lade sig gøre. Kontakt dem, og find ud af hvem der har registreret dig. Er det gamle sager, så skal du kontakte dem du skylder penge, og lave en aftale med dem, Det kan være nok. Hvis ikke, så skal du undersøge muligheden for at en af dem vil overtage alle andre gældsposter, mod at du bliver slettet og så kun har et udestående med dem, og så laver I en ny aftale. Den skal du overholde. Prøv det. Måske er det lige det som skal til.
For det andet kan du tjekke vores liste med udbydere, og så skal du vælge dem ud, hvor du tror du har en chance. Kan du finde en udbyder som vil låne dig penge sammen med en medansøger, til at indfri gammel gæld, og på den måde komme ud af registrene, så kan det være en god mulighed. Måske skal du alliere dig med en professionel rådgiver til den del, da vedkommende har god erfaring med gældsarbejde og rådgivning. Men søg alle muligheder, og skriv i dine ansøgninger, at du står i RKI, og skriv at det er et samlelån du søger, og husk det vigtigste, at der er en medansøger med på låneansøgningen, ellers er det næsten umuligt.

Mere viden og handling

Det eneste vi kan anbefale dig er, at søge hos så mange udbydere som muligt, og så håbe på, at der er nogle stykker som vil give dig en ny chance. Her på vores side ha vi mange artikler om lån og økonomi, der giver dig lidt bedre kort på hånden, når du skal søge om lån. Læs dem alle, og bliv inspireret til at få et lån, eller til at få bedre styr på din økonomi. Jo bedre den er, jo større chance har du for at få godkendt din låneansøgning. Det handler for dig om at du får bedre muligheder i fremtiden, og det gør du kun, hvis du ændrer kurs.

!