fbpx

Kreditkort lån – alternativet til almindelige lån


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Når du optager et lån, så er det altid et fast beløb på et bestemt tidspunkt. Det kan være rigtig godt til mange ting, men har du behov for en større fleksibilitet end et lån kan give dig, skal du overveje at få et kreditkort i stedet. Med et kreditkort har du, hvad der svarer til et løbende lånebeløb. Du har derfor hele tiden et beløb til rådighed, og du skal derfor ikke spekulere over at tage et lån, når du får brug for penge. Så længe du holder dig inden for dit kreditmaksimum, så kan du løbende låne pengene. Typisk kan du oveni rentefritagelsen udsætte din betaling i mere end 30 dage.

Hvad er et lån med kreditkort?

Et lån, hvor du har et kreditkort er et meget fleksibelt lån. Du kan bruge det løbende, når du har brug for det, og har du ikke et behov, så har du ikke lånt penge, og skal derfor ikke betale noget den anden vej. Du skal bare holde dig inden for den grænse, der er aftalt på dit kreditkort, så kan du låne, når det passer med dine planer – Du skal derfor ikke løbende optage et nyt lån, hvis du får et behov.

Når du opretter et kreditkort, skal du sikre, at du får den rette beløbsgrænse, og du skal vide, hvornår du skal betale dit lån tilbage. Mange steder kan du få en periode, hvor der ikke løber renter på dit lån, så du kan bruge din kredit meget fleksibelt. Desuden kommer mange kreditkort med andre fordele end bare det, at du får kredit. Du kan få bonusser, og nogle steder kan du få rabat i udvalgte forretninger eller på restauranter.

Et kreditkort kan derfor som regel altid svare sig meget bedre, end hvis du optager mange små lån. Desuden vil renter og gebyrer på et kreditkort kunne være markant lavere, end ved hurtige kviklån og lån via SMS. Så er du til denne type af lån, skal du helt sikkert overveje kreditkort i stedet.

Et kreditkort kan du bruge uden for landets grænser. Det er praktisk, hvis du er på ferie i udlandet, og du får brug for penge. Samtidig kan du forhandle dig til den kredit, der passer dig bedst, så du altid har den fornødne fleksibilitet i din hverdag.

Hvad du skal være opmærksom på

Fordi du udskyder din betaling, når du bruger et kreditkort, skal du være opmærksom på, hvornår du skal betale. Har du et godt og fornuftigt overblik over din økonomi, så er det en rigtig god måde at låne på. Som nævnt ovenfor vil det på den lange bane klart kunne svare sig sammenlignet med de forskellige typer af kviklån, der er på markedet, da renterne og gebyrerne på kreditkort er lavere, og da du kan opnå andre bonusser ud over selve kortet.

Det kræver derfor, at du har selvdisciplin, når du har et kreditkort. Det er penge på kredit, og de skal betales tilbage. I modsætning til et lån er det ikke med en fast månedlig ydelse. Har du det, og er dit behov variabelt, så er kreditkort det helt rigtige for dig. Den fleksibilitet du får med et kreditkort, kan du ikke finde andre steder. Du kan også vælge at få et kreditkort bare for fordelene, og så egentlig ikke bruge det til noget andet end for at opnå rabat forskellige steder, som en sikkerhed, hvis du er ude at rejse, eller til den dag, hvor du lige pludselig har brug for et eller andet. Du kan nemlig aldrig vide, hvad der sker, og med et kreditkort kan du være på forkant med udviklingen.

!