Lån under 25 år – mulighederne er flere end du tror

Der er enkelte firmaer, hvis hovedopgave er at udlåne penge, som kræver, at du er fyldt25 år. Men det er heldigvis kun overraskende få af dem. Det betyder, at er du mellem 18 år (som er minimumsalderen for at låne penge i Danmark) og 24 år, så har du fantastisk mange firmaer at vælge imellem. Uanset hvilken type af lån du overvejer at tage. Fælles for lånene – hvis du vælger dem på nettet eller på mobiltelefonen – er, at ansøgningen og godkendelsen går både nemt og hurtigt, at du lige så hurtigt får adgang til pengene, at du ikke skal stille sikkerhed, og at du ikke behøver oplyse, hvorfor du gerne vil låne penge.

Fordelene ved lån på nettet

Ansøgningen består af ganske få oplysninger; såsom navn, adresse og CPR-nummer. Du får svar på din ansøgning meget hurtigt, for firmaerne undersøger ikke meget om dig. Det de undersøger kan for eksempel være, om du rent faktisk bor i Danmark, og om din mailadresse og dit telefonnummer er aktivt. Derfor kan du få svar på din ansøgning inden for få minutter, hos nogle firmaer. Når du har fået din godkendelse, skal du underskrive din ansøgning. Det skal du gøre med din NemID, som er din sikkerhed for, at andre ikke optager lån i dit navn. Dertil er det firmaets sikkerhed for, at det er dig personligt, som låner pengene. Det betyder, du kan sende ansøgninger til mange firmaer, og så takke ja til det bedste tilbud. Derefter går der højst et par dage, før pengene er til rådighed på din konto. Hos mange firmaer kan du få pengene samme dag, som du skriver under, hvilket kan være optimalt, hvis du skal bruge penge her og nu. Endnu en grund til at det går så stærkt er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Endeligt skal du ikke oplyse, hvad du vil bruge pengene på. Om det er en tur rundt med rygsæk i Sydamerika eller ferie på Tenerife, om det er en ny computer eller nyt fjernsyn, om det er til at fikse bilen op, hårde hvidevarer eller noget helt andet, det er op til dig. Du låner pengene, og du bruger dem, som du vil.

Hvilke ulemper er der ved lån

Der kan sagtens være ulemper ved at tage et lån på nettet. Hvis du ikke undersøger de forskellige firmaer, så risikerer du, at det lån du har taget, ikke er det billigste for dig. Der er ingen grund til at betale dyre domme for et lån, og det er da også noget, du kan undgå ved at søge på lån for dem under 25 og derefter sammenligne firmaerne. En anden ulempe er, hvis du ikke ved hvor meget, du skal låne. Låner du for lidt, så slår pengene ikke til, og du bliver måske nødt til at optage endnu et lån. Det kan ikke svare sig, da et samlet lån er altid meget billigere at have end to eller flere mindre lån, som ALLE skal betales af på. Hvis du derimod låner for meget, skal du betale det hele tilbage, selvom du ikke har brug for alle pengene. Der er nemlig heller ikke grund til at betale af i for lang tid og dertil at betale renter i hele denne periode. Så er du under 25, og vil du gerne låne penge. Så gør som alle andre og undersøg markedet, inden du træffer dit valg. Du vil blive overrasket over, hvor store forskelle der kan være ved lån af samme størrelse, hos forskellige firmaer. De skal nok tjene penge på lånet, men du kan sikre, de ikke tjener for meget.
!