fbpx

Lån til barnedåb – dit barn fortjener det bedste


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Det er åbenlyst, at barnet ikke selv vil kunne huske noget fra sin barnedåb. Men derfor er der stadig mange gode grunde til at holde en god barnedåb med det hele. Det er din kærlighed til barnet, du kan vise allerede her med en dejlig fest og rigtig mange mennesker, som du gerne vil have bliver en del af barnets liv.

Sådan en barnedåb kan hurtigt blive meget dyr, men du kan låne penge til det hele på nettet. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og du skal heller ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til. I modsætning til i banken, der nok blot vil rynke på brynene over dine gode ideer på dit barns vegne.

Du kan se alle vores udbydere af lån – lige her. 

Den gode barnedåb

Det er mere end bare den kirkelige handling til en barnedåb. Alle vil gerne invitere alle gæsterne til spisning bagefter, og som forældre vil man gerne give barnet en varig gave, de får glæde af resten af livet. Det kan være alt fra bøger, dåbskort og børneopsparing, men det skal være noget, som dit barn får glæde af i mange år i fremtiden. Du skal heller ikke glemme dåbskjolen, som gerne må være noget helt særligt. Det er jo ikke alle, der for eksempel har sin egen liggende, og de kjoler du kan få i dag, er noget helt andet, end de var i gamle dage.

Når barnet bliver ældre, er det også rart, at du kan tage alle billederne frem, og vise hvilken barnedåb I holdte for ham eller hende. Det er dejligt at kigge på billeder sammen, og især når du som forældre kan vise, hvor meget du allerede den gang forkælede dit barn – som fortjent. Børn bliver kun døbt den ene gang, og der er ingen grund til at spare denne fornøjelse væk.

Gæsterne kan godt lide at gå til barnedåb

Barnedåb er altid både hyggeligt og livsbekræftende, samtidig med det er afslappet. Det er en god lejlighed til at servere en rigtig god frokost for alle gæsterne, og på den måde tilbringer man en hyggelig søndag sammen. At lejligheden er barnedåb vil kun gøre dagen endnu bedre, og prikken over i’et på en sådan dag, som alle skal kunne huske, er god mad og drikke i skønne omgivelser.

Med et nemt lån på nettet kan du sikre alle disse ting, og du skal ikke bekymre dig om festen bliver god. For det gør den, når omgivelserne og maden er perfekt, og så kan du læne dig tilbage og nyde dagen sammen med alle gæsterne.

!