fbpx

Lån til konfirmationen – den første store fest


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

En af de største udfordringer, som du vil komme ud for i dit barns liv, er konfirmationen, det er en fest og en overgang for de unge mennesker, som bliver markeret med et brag af en fest, som de unge vil huske resten af deres liv. En unik oplevelse, som de vil snakke om i mange år fremover.

Konfirmationsfester koster let en mindre formue, og det kan være svært at få pengene til at slå til i hverdagen. Med en fest som let løber op i 50.000 kroner, er det svært at få lagt penge nok til side, og har du flere børn, som med et par års mellemrum skal have en stor konfirmationsfest, så er det for de fleste næsten umuligt.

Lån til festen

Du skal dog ikke fortvivle over, at du ikke har råd til at give dine børn den store konfirmationsfest, som du mener de fortjener. Dette er noget, som du let kan låne til, og det vil være noget, som du sætter pris på, når du ser dine børns enorme smil, mens du henter dem i sportsvogn, holder den store fest med egen DJ og giver dem lige nøjagtig den gave, som de har sukket efter de sidste mange måneder.

Der er dog intet som forhindrer dig i at låne pengene, der er mange, som gerne vil hjælpe dig med at låne penge, til hvad du nu har lyst til; bruger det hele på en stor konfirmation til dine børn og på at holde deres blå mandag, hvor du har mulighed for at give dine børn de oplevelser, som de ellers ikke ville få.

Det er ikke på nogen måde svært at få lånt pengene, du behøver ikke engang gå i banken. Det hele kan klares online med dit NemID, og pengene vil være på din konto hurtigt. Du slipper for møder med banken og for at skulle igennem et længere forhør. Du udfylder simpelthen ansøgningsskemaet online, og er du kreditværddig, så vil du hurtigt have pengene på din konto til at bruge på lige det, som du har lyst til.

Det kan næsten ikke være lettere, og dine børn vil nyde deres konfirmation og snakke om, hvor fantastisk en dag det var, i mange år fremover. Det er jo kun en gang i livet, at de bliver konfirmerede, og det skal være en dag, som de ikke kan og vil glemme.

Tjek dine lånemuligheder

Når du skal låne penge til konfirmationen, så har du mange muligheder. Det er bare med at shoppe lidt rundt på nettet, indtil du finder dem, som vil give dig de bedste forhold, og hvor din rentesats bliver den mindste. Det er bare med at kigge grundigt på det lånemarked, som er derude, og du ville kunne spare mange penge ved bare at bruge nogle få minutter og finde det, som er det bedste valg for dig. De fleste vælger faktisk at tage et helt almindeligt forbrugslån, enten hos banken eller over nettet.

Penge, som du sagtens ville kunne bruge på nogle ekstra features til børnenes fest eller måske til at give dem noget ekstra med til deres blå mandag, hvor de skal ud med deres venner og have en rigtig sjov dag på deres første dag som voksen, er næsten allerede dine. Det er jo det, som hele konfirmations festen handler om – overgangen fra barn til voksen, og det som hører dertil.

!