fbpx

Lån til lav rente – Online banker


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Du er sikkert godt klar over, at det som regel er dyrt at låne penge, og det er også helt korrekt – i hvert fald i de fleste tilfælde. Hvis du har brug for det billigste lån, vil det oftest være en god idé at gå i banken. Men kviklånene kan faktisk nogle gange stikke bankernes tilbud. Det ses bl.a. når du køber bil, hvor bilforhandleren indimellem kan give dig et tilbud, som er bedre end bankens.

Minder om en almindelig bank

Mange bilforhandlere samarbejder med Santander Customer Bank. På mange måder fungerer Santander som en almindelig bank. De tilbyder ud over lån også kreditkort og opsparingskonto. Forskellen er, at de primært fungerer online.

Hos Santander Customer Bank tilbyder de et af de forbrugslån på nettet, hvor du kan låne allerflest penge. Faktisk kan du – uden at stille sikkerhed – få et privatlån på op til 350.000 kr. Modsat de fleste andre udbydere af kviklån, kan du hos Santander vælge mellem variabel og fast rente. Præcis lige som i banken. Så du får det præcis, som du gerne vil have det.

Safe forsikring – det sikre valg

For lidt ekstra om måneden tilbyder Santander en forsikring, der dækker lånets ydelse, hvis du pludselig ikke selv har mulighed for at afbetale længere. Det kan for eksempel være, hvis du mister dit arbejde eller kommer ud for en ulykke. På den måde ender en tragisk hændelse ikke også med en ubetalt gæld eller en registrering i RKI.

Skal du købe bil?

Tøv ikke med at kontakte Santander direkte, hvis du skal købe bil. Bilforhandleren kan somme tider slå bankens ÅOP, men faktisk har du mulighed for selv at gøre det endnu billigere. Bilforhandlerens rente er nemlig højere end Santanders som en ekstra indtægt.

Hvis du alligevel vælger den nemme løsning, så tøv ikke med at presse bilforhandlerens rente. Han har nemlig adskillelige procentsatser at gøre godt med. På den måde kan du spare lidt ekstra hver måned, hvilket kan mærkes på pengepungen.

Mere om Santander Customer Bank

Santander Customer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som er Eurozonens største bank og derved også én af verdens største. Alene den faktor, giver dem et forspring i forhold til troværdighed.

For at minde så meget om en almindelig bank som muligt, får du ind imellem et opkald fra en medarbejder, der vil sikre sig, at du stadig er tilfreds med lånet. Medarbejderen svarer også gerne på spørgsmål eller er behjælpelig, hvis du ønsker at betale lånet ud tidligere eller ændre på den månedlige ydelse.

Banco Santander har 6 værdier, som de stræber efter:
– De vil være ledende på markedet
– De er proaktive
– De er kundefokuserede
– De er innovative
– De er troværdige
– De er professionelle.

Om banken kan leve op til værdierne, må du som kunde selv vurdere, men udgangspunktet er der.

!