Lån med mobiltelefon – det er nemt, hurtigt og sikkert

Det er også muligt at låne penge bare ved hjælp af din mobil. Det er lige så hurtigt og nemt som lån på nettet, og den eneste forskel er, at de beløb, som du kan låne, er noget mindre, end hvis du låner på nettet. Men det er et helt perfekt lån til dig, der er på farten og pludselig får brug for pengene. Det er derfor helt det samme som et kviklån, men det hele foregår gennem din mobil, og som hovedregel kan du med mobillån låne op til 5.000 kr. Der er endda firmaer, hvor du kan låne pengene gratis, altså at du ikke skal betale hverken renter eller gebyrer af lånet.

Hvordan du optager et lån på mobiltelefonen

Du søger om lånet ved SMS, hvorved du oplyser dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din mailadresse. Din godkendelse vil du få inden for få minutter sammen med en kode, og den bruger du på firmaets hjemmeside, som du også kan tilgå på din mobiltelefon. Du bruger koden til at acceptere og optage lånet, og så kommer pengene. Du kan også låne ved hjælp af din mobiltelefon på mange hjemmesider, og der vil du ikke skulle bruge SMS, men alene hjemmesiden. Da et lån ved hjælp af din mobiltelefon er det samme som et kviklån, så fungerer det på samme måde. Der er ikke nogen, der spørger hvad pengene skal bruges til, så den del er helt op til dig. Det kan være fest og farver, nyt tøj, rejser eller noget helt andet. Den slags vil aldrig ske, hvis du søgte om et lån i banken, heller ikke hvis det bare var et lille lån, som dem de her er. Det er en nem, hurtig og effektiv måde at låne mindre beløb på, og det er helt perfekt, hvis du er på farten og ikke kan komme til en computer. Med SMS lån skal du ikke bruge NemID – det skal du med andre former for lån på nettet.

Farerne ved SMS lån

SMS lån er lån lige, på samme fod som alle andre lån du optager. Så de skal selvfølgelig betales tilbage. Med SMS lån skal lånet også betales tilbage hurtigere end ved andre typer af onlinelån, og løbetiden på denne type af lån er typisk på 14 til 30 dage. Men hvis du ved, der går penge ind på kontoen snart, så er det ikke noget problem, for så kan du betale tilbage, som du skal. Renterne er som regel også lidt højere, end du kan finde dem andre steder. Men da du ikke kan låne de helt store beløb på din mobiltelefon, så bliver det, du skal betale i renter ikke et særlig stort beløb. Ellers kan du finde et af de firmaer, der tilbyder et helt gratis lån, hvor der slet ikke er renter. Den reelle fare er der kun en af, og det er, hvis du ikke får betalt lånet tilbage til tiden. Så bliver renten nemlig en helt anden, og du ender med et lån, der virkelig bliver dyrt. Derfor er det en lån, du skal tage, hvis du ved, du får penge inden fristen og kan betale. Kan du det, er der ingen hindringer ved at tage et lån med din mobiltelefon.
!