Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Har du været i banken og spørge om et lån, er du sikkert blevet spurgt om, hvad pengene skal bruges på. Bankerne låner ikke penge ud til hvad som helst og som udgangspunkt ikke til forbrug. Hvis du kommer og spørger om penge til en skiferie eller til nyt legetøj til ungerne, vil du stensikkert få et ”nej”

Hvad gør du så, hvis familien virkelig gerne vil på skiferie, eller hvis børnene ikke har noget alderssvarende legetøj? Hvis ikke du kan nå at spare op, har du mulighed for at tage et online forbrugslån, som du i stedet betaler af på. Det koster ganske vidst lidt ekstra i form af gebyrer og renter, men du får til gengæld penge hurtigt uden sikkerhed. Ønsker du at tage på skiferie om et par uger, kan det altså være en udmærket løsning. Alt du skal gøre er at finde et låneselskab, indtaste ønsker til lånets størrelse og afbetalingsperiode, dine personlige oplysninger og sende af sted. Så venter du i alt fra et par minutter til et par timer afhængigt af udbyderen, og så får du enten et skriftligt eller telefonisk svar. Har du fået godkendt låneansøgningen, går der max. et par dage, før du har pengene til rådighed. De fleste låneudbydere tilbyder, at du kan få pengene samme dag, hvis du søger inden et vist tidspunkt. Tidsperioden fra du søger om lånet, til du har pengene på kontoen er ultrakort.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på?

Uanset, hvor du låner penge henne, er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke bare betaler de 20.000 kr. tilbage, som du har lånt. Der vil næsten altid være et oprettelsesgebyr på et par tusinde kroner, og derudover betaler du en relativt høj rente for at få et hurtigt lån. Det er de færreste online låneudbydere, der kan stikke bankens renter. Det er dog ikke umuligt, men du skal gerne låne et højt beløb, før renterne kan sammenlignes. Derudover ryger der ekstra renter oveni, hvis du en måned undlader at betale uden at have aftalt det på forhånd. Så selvom lånet er nemt og hurtigt at optage, og låneudbyder ikke forlanger, at du stiller sikkerhed for, hvad pengene bruges til, skal et kviklån stadig optages med omtanke. Det er væsentligt at overveje, om du overhovedet har råd til at betale 500 eller 1000 kr. af månedligt de næste mange måneder, hvis du står og mangler penge nu og her. Undlader du at betale af på din gæld i banken, ender du i RKI og bliver registeret som dårlig betaler. Det er præcis de samme konsekvenser, det har, hvis du ikke betaler af på dit kviklån. Hvis du havner i RKI, kan det blive svært at låne penge fremadrettet, da du så ikke er kreditværdig. Derudover bliver lånet tilskrevet endnu højere renter end aftalt, og det kan derfor tage endnu længere tid at blive gældsfri.
!