Lån til julegaver

Lån til julegaver kan desværre være en nødvendighed, hvis du står op til jul overhoved ingen penge har tilbage. Julen er desværre nogle rigtig dyre måneder for alle mennesker, og for nogle mere end andre. Derfor findes der rigtig mange forskellige former for lån, som giver dig mulighed for at låne et beløb, som du kan bruge til julegaver. De fleste lån til julegaver kræver ikke at du stiller nogen form for sikkerhed hos dem. Langt de fleste steder ansøger du bare med dit Nem ID, som du også bruger til at skrive kontrakt med dem under. Det er altså ikke en lang og bøvle process, at få pengene til julegaverne.

Vi anbefaler ikke at låne til julegaver

Så vidt muligt så synes vi ikke, at du skal låne penge til julegaver, der er en lang række andre ting som man kan prioritere på så. Man kan evt. vælge og købe nogle billigere gaver – f.eks. kan du købe nogle billige smykker på Louise kragh til din kæreste, mor eller andre af kvindelig køn i familien. Alternativt kan du også prøve og snakke med de nærmest familie medlemmer, om i kan droppe det med at være på større julegaver med hinanden, og i så bare giver hinanden en symbolsk gave. Det er jo trods alt ikke størrelsen på gaven, men tanken bag det, som er det smukke jule aften.

Lån til julegaver gratis

Selvom det måske lyder for godt til, at være sandt, så er det rigtigt nok. Du har nemlig mulighed for, at låne penge til julegaver helt gratis. Der er nogle forskellige udbydere på markedet der tilbyder nye kunder ét gratis lån, som du kan benytte dig af. Når der er tale om et gratis lån, så betaler du altså kun det beløb du har lånt tilbage, og skal ikke betale nogle former for gebyr eller renter. Dette er en rigtig god måde og gøre det på, hvis det er første gang du skal låne penge. Beløbet er typisk begrænset så det ligger på mellem 3.000 til 4.000 kroner alt afhængig af, hvilken låneu dbyder, som du benytter dig af.

Lån til julegaver trods RKI

Det er sjældent muligt at få lov til at låne penge til julegaver, hvis du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Folk der ender i RKI er folk, der statistisk set har meget rod i deres økonomi, og har rigtig svært ved at se sig ud af at skulle betale lånet tilbage. Derfor er det også en øget risiko for de forskellige låneudbydere at skulle låne folk i RKI penge.
!