fbpx

Hvor mange penge kan jeg låne?


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Det er et rigtig godt spørgsmål, og det kommer helt an på, hvilket lån du vælger, og hvad du skal låne penge til. Er det til hus eller bil, er det afhængigt af indtægt, og hvad du har til udbetalingen. Er det et lån online uden sikkerhed, så kommer det an på, hvilket slags lån du er interesseret i.

Vi vil give dig indsigt i forskellige lån på nettet, og hvor meget du kan låne online. Det, disse lån har til fælles, er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, og at du kan bruge pengene til lige det, du har lyst til. Det giver dig en god fleksibilitet, hvis der er noget, du skal bruge penge til.

Du skal vælge det lån, der er bedst for dig, og det skal passe til din situation. Derfor er det godt at kende de låntyper, der er på markedet, så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag.

SMS lån

Et SMS lån er et lån, som du kan optage kun ved hjælp af din mobiltelefon. Det er lånet til dig, der er på farten, og hvor du skal låne penge her og nu, uden du har mulighed for at komme til en computer eller i banken.

SMS lån er mindre lån, hvor du kan låne op til 10.000 kr. – bare ved at sende en SMS. SMS lån skal betales tilbage meget hurtigt, hvilket også bør være muligt, fordi du ikke kan låne de helt store beløb. Der er renter på, som ved alle andre lån, men der er udbydere, der tilbyder dig et lån på helt op til 4.000 kroner, der ikke skal betales renter af. Det betyder, du kan låne penge gratis ved hjælp af din mobiltelefon.

Kviklån

Et kviklån er som navnet siger ”et kvikt lån”, hvor det både er hurtigt at ansøger og hurtigt at få pengene. Kviklån ligger beløbsmæssigt højere end et SMS lån, men er ikke det samme og dermed ikke samme beløb, som du kan låne, hvis du optager et forbrugslån. Renterne er dog meget sammenlignelige med SMS lån, men løbetiden er meget længere og kan være helt op til 2 år.

Hvor meget du kan låne ved et kviklån afhænger af, hvor du optager lånet. Dit beløb vil derfor være afgørende for, hvor du kan låne pengene.

Forbrugslån

Med et forbrugslån får du muligheden for at låne rigtig mange penge på en gang. Helt op til 400.000 kroner. Og ja, stadig uden du skal stille sikkerhed. Dog er der den mulighed, hvis du låner et meget højt beløb, at du skal dokumentere din indtægt i form af lønsedler og din seneste årsopgørelse fra SKAT.

Et forbrugslån er et lån til forbrug. Det kan også være en måde at samle mindre lån under et for at gøre det billigere. Der vil være en længere løbetid, end der er ved både SMS lån og kviklån. Desuden vil renterne være lavere end ved de andre låntyper.

Hvilket lån er bedst?

Det lån, der passer til dig og din situation, er altid det bedste lån. Hvis du kun skal bruge et lille beløb i kort tid, så er SMS lån eller kviklån det bedste, men er det et større beløb, du gerne vil tilbagebetale i et langsommere tempo, så skal du vælge et forbrugslån. Hvis du ved, hvad du skal bruge, så kan du meget lettere optage det helt rigtige lån for dig, og ved at undersøge markedet så finder du mindst et lån, du har lyst til at søge. Du kan søge så mange lån du vil, og du kan bagefter takke ja til det af lånene, du så foretrækker. For alle lånene er også kendetegnet ved at være lette at optage.

Du kan se vores liste og ansøge på www.prestamo.dk

!