D|E|R Privat Finans – lån op til 75.000

Nettet bugner med tilbud om kortfristede kviklån, men hvilket lån skal du vælge? Det bliver du klogere på i denne artikel, som giver dig en kort guide til de populære kviklån.

Drømmer du om et nyt køkken, en ferie med børnene eller bare at have råd til lidt flere af hverdagens små glæder? Så overvejer du måske at tage et kviklån. Det har mange danskere allerede gjort, og det kan da også være en god løsning, hvis du akut står og mangler penge.

Før du ansøger om et kviklån, bør du dog sørge for at sætte dig godt ind i lånets vilkår og betingelser. Du bør selvfølgelig også kigge på lån hos flere forskellige udbydere, og under din research vil du sikkert spørge dig selv: Hvilket kviklån er det rigtige for mig? Svaret afhænger af din konkrete situation. Hvor mange penge har du brug for at låne? Og hvor hurtigt kan eller vil du betale lånet af? Start med at stille dig selv disse spørgsmål.

Lån penge til det, du har brug for

Mange kviklånsudbydere reklamerer med, at du kan låne til det, som lige netop du har brug for. Omvendt bør du heller ikke låne flere penge, end du rent faktisk skal bruge. Bliver du godkendt til et kviklån, kan det godt være fristende at låne lidt ekstra, så der også er til en god middag eller ekstra store gaver til børnene, men fordi renten typisk er højere end på et almindeligt forbrugslån i banken, kan det blive en dyr affære, hvis du vælger at låne penge, som du reelt ikke har brug for.

Kig dernæst din økonomi grundigt igennem, så du finder ud af, hvad du har råd til at betale i månedlig ydelse. Ydelsen hænger direkte sammen med kviklånets løbetid, og du kan ofte selv vælge, hvor mange måneder lånet skal løbe over. Ved at lave lidt forarbejde kan du derfor sikre dig en månedlig ydelse, som fortsat efterlader luft i økonomien.

Sæt lånet på pause

Flere kviklånsudbydere tilbyder kviklån, som tager højde for ændringer i økonomien ved arbejdsløshed eller uforudsete udgifter. Hos DIEIR Privat Finans kan du eksempelvis optage et kviklån med forsikring mod arbejdsløshed, eller du kan vælge et såkaldt PauseLån, som tillader dig at sætte kviklånet på pause, hvis du en måned har brug for det.

Kunne du forestille dig at få brug for en sådan sikring i fremtiden, kan du med fordel kigge nærmere på lånevirksomheder, som tilbyder dette.

!