fbpx

RKI – Billige lån uden sikkerhed og dokumentation


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Står du i RKI og har brug for at låne penge? Er du arbejdsløs og kan ikke stille sikkerhed for tilbagebetalingen? I begge tilfælde, vil du med højest sandsynlighed blive afvist i banken, og hvad gør du så, hvis du har brug for penge til en ny vaskemaskine eller en tiltrængt ferie? Det er ikke let, men der findes billige lån uden sikkerhed og dokumentation på nettet.

Der er stor konkurrence på lånemarkedet, så udbyderne vil gå rigtig langt for at få kunder. Det er til din fordel, hvis du har brug for et lån uden at kunne dokumentere en fast indtægt, eller hvis du står i RKI. Låneudbyderne på nettet blander sig, modsat banken, heller ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Der er altså ingen løftede pegefingre, hvis du gerne vil have familien med på ferie uden at have råd. læs mere om RKI lån her.

Hurtige lån er vejen frem

De meget hurtige lån som SMS lån og quicklån er ofte uden krav om sikkerhed. At de er uden sikkerhed betyder dog ikke, at du nødvendigvis kan optage lånet, hvis du står i RKI. Det betyder bare, at du ikke skal forklare, hvad pengene skal bruges til. Især SMS lån kræver dog ikke de store oplysninger, hvorfor det flere steder kan lade sig gøre at låne, selvom du er registreret i RKI. Beløbene er ofte ikke skyhøje, men du kan som regel låne et par tusinde kroner. Alternativt kan du prøve www.kvikautomaten.dk eller www.trustbuddy.dk. De har ikke eksplicit skrevet i deres betingelser, at det er et krav, at du ikke er registreret i RKI som de fleste andre. Til gengæld står der, at de foretager en kreditvurdering af dig.

Der er stor uenighed om, hvorvidt det er en god idé at optage et quicklån. Men ofte er det den eneste mulighed du har for at låne penge, hvis du står i RKI. Selvfølgelig skal du tage dine forholdsregler, for RKI betyder groft sagt, at du ikke er kreditværdig; du er altså ikke længere berettiget til at låne penge som konsekvens af manglende betaling. Det er derfor endnu vigtigere at sørge for, at du ikke havner i den situation igen.

Ofte er renterne højere på denne type lån, men det er muligt at finde nogle relativt billige lån uden sikkerhed. Det handler om at sammenligne, for også på denne type lån er der forskel på renter og gebyrer. Ligeledes handler det om at overholde betalingsaftalen, så ikke der bliver tilført unødige renter og gebyrer til lånet – og så du ikke får endnu en registrering i RKI.

Står jeg i RKI?

Alle får besked, når de bliver registreret i RKI. Er du i tvivl om du (stadig) står i RKI, kan du tjekke det online på: www.dininfo.dk. Du logger ind med NemID for at tjekke din RKI status. Du kan ligeledes se, hvor mange registreringer, der er angivet. Så snart din gæld er betalt ud, bliver du slettet. Er du fortsat ikke i stand til at betale, forbliver registreringen i 5 år.

!