Samle-lån

Mange af låneudbyderne på vores side tilbyder dig også et såkaldt samle-lån, som handler om at du kan samle mange små lån eller kreditter til et nyt lån med en hovedstol. Du har måske i løbet af nogle år gået og taget lidt for mange små lån, og måske har du også en del kreditkort, som du har brugt til det yderste. Situationen er ved at bekymre dig, og alt virker meget uoverskueligt. Hvis det ovenikøbet også belaster din økonomi og budget så meget, at det ikke hænger sammen mere, så er der god grund til at gøre noget nu. Hvis du venter for længe, så kan det gå helt galt, og så får det alvorlige konsekvenser.

Indfrielse af klatgæld

Et samle-lån er som sagt et lån, hvor du kan bruge det nye lån til at indfri al den klatgæld som du har hobet op i årene der er gået, og som du ikke lige har det store overblik over. Udover at dine mange lån bliver til et med et trylleslag, så giver det dig meget større overblik over din økonomi. Nu vil der kun være en trækning på din konto hver måned i stedet for fem til syv.

Mindre pres på økonomien

En anden fordel ved et samlelån er, at du nu kan se en ende på din gældssituation, så du bedre kan planlægge fremtiden. Lån for eksempel 100.000 kroner og indfri al gæld, og betal det nye lån ud over seks år. Nemt og overskueligt. Du vil sikkert også opleve, at den nye låneudbyder har en lidt lavere rente, og at du kan sidde tilbage med et afdrag hver måned, der tynger mindre end de mange små afdrag. Ofte kan kunder slippe med flere hundrede kroner mindre end de gamle lån/kreditter, og på den måde skabe lidt mere luft i budgettet. Dem kan du jo så bruge til en opsparing.

Nye vaner

Når du laver en omlægning af dine mange små gældsposter, så er det nye kun en del af løsningen. Du skal også betragte denne omlægning som en helt ny tid, hvor du får meget mere styr på tingene. Lad der gå sport i at gøre tingene bedre og billigere. Hvis du skal ændre indkøbsvaner så gør det, bare at du finder en ny kurs, som ikke handler om nye lån og mere forbrug. Vent til du får betalt din gæld ud, og så se tiden an.

Et bedre liv

Det bliver noget helt nyt for dig, og vær sikker på, at det bliver meget positivt. Du får langt færre bekymringer, og du få langt mere overskud og energi i hverdage. Gevinsten ved at omlægge lån handler meget om penge og økonomi, men også om så meget andet. Måske bliver det starten på helt nye drømme, og hvis det koster penge, så har du allerede om seks år rig mulighed for at udleve dem alle. Hvis du mangler inspiration til din økonomi og dit budget, så kan du læse nogle af de andre artikler vi har skrevet her på siden. Og når du har besluttet dig for et samle-lån, så finder du flere på vores liste, som har mange muligheder at tilbyde. Du skal bare finde en af dem, som bliver din nye lånepartner.
!