fbpx

SMS Lån – Få dig et gratis SMS lån


Spargo Finans

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Til tider kan man akut stå og mangler penge, og det er der en løsning på. Nogle SMS lån udbydere tilbyder, at du kan optage dit første lån hos dem gratis.

Du skal altså derfor kun tilbagebetale det beløb, som du låner, og ingen renter til det. Det kan være en klart fordel, hvis du står og akut har brug for pengene. Det kan f.eks. være at din bil lige er gået i stykker, det er sidst på måneden og opsparingen er brugt.

Her kan det være en god ide med et lån, som er rentefrit. På den måde kan man sammenligne det lidt med, at låne udbyderen egentligt kun ligger ud for dig. Hvor hvis du skulle betale renter osv. for, at låne pengene, så er det lige pludselig en reelt service fra deres side af, som er en del af en forretning.

SMS Lån gratis kan du blandt andet læse mere om ved at klikke her – her har vi skrevet mere om mulighederne for, et lån via din mobiltelefon. SMS lån gratis er dog et lidt forældet udtryk efterhånden, da man hos de fleste udbydere skal gøre det via computeren, og godkendes med NemID.

Det er normalt ikke et problem for dig, som ikke står i RKI, men hvis du står i RKI kan det godt volde dig nogle problemer. Men det er stadig ikke helt umuligt for dig, at låne penge – Du har stadig muligheden for, at optage et lån med rki. Det er som regel under nogle andre omstændigheder, og du kan risikere at skulle ligge en form for en sikkerhed. – Men som sagt, det er ikke umuligt.

!