Vivus – lån 4000 kr Gratis

Vivus.dk er minilån på den aller letteste måde, som du kan gøre det på. Her har du mulighed for at låne helt nede fra 100 kroner og helt op til 10.000 kroner. De første 4000 kroner, som du låner er altid gratis at låne hos Vivus. Vivus har pr. dags dato serviceret mere end 35.000 kunder i Danmark, hvilket har været med til at give dem et rigtig godt ry. De er en af de få låneudbydere, som har et rigtig godt ry på blandt andet Trustpilot, hvor de har en score på 9.5. Det betyder altså deres kunder er ekstrem tilfredse med deres service. Vivus har specialiseret sig i de kortfristede lån, hvilket er helt perfekte til at dække et midlertidigt behov. Det kan f.eks. være at du står akut, og har brug for nogle få tusinde kroner, og banken eller familie ikke er en mulighed. Hvis vi ser bort for den mulighed der er for, at låne de første 4000 kroner gratis hos Vivus, så anbefaler vi selvfølgelig altid at tage et lån i banken. I banken er renterne og gebyrerne meget lavere, hvilket kan have rigtig meget og sige. Ansøg om lån hos Vivus.dk her!

Krav hos Vivus for at kunne låne

Som alle andre låneudbydere er der nogle krav, som du skal opfylde før, at du kan få lov til at låne penge hos Vivus. Dette er simpelthen for deres sikkerheds skyld.
  • Dansk statsborger
  • NemID konto
  • Ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret
  • Mindst 20 år gammel
  • Aktiv email
  • Dansk folkeregisteradresse
  • Dansk telefonnummer
  • Dansk bankkonto

Ansøgningstid?

Hos Vivus.dk har du svar inden for ganske få sekunder, om du din ansøgning er blevet godkendt eller ej. Hvis din ansøgning er blevet godkendt, vil du inden for kort tid modtage en email, som kommer med flere relevante informationer omkring lånet.

Hvornår får jeg pengene?

Vivus benytter sig af Nordea i Danmark, så hvis du har Nordea og ansøger om lånet inden 17:30 vil du modtage dine penge samme dag. Hvis du har en anden bank vil du have pengene den efterfølgende dag ved ansøgning inden 17:30 Ansøg om lån hos Vivus.dk her!
!