Bank Norwegian

Bank Norwegian er en internetbaseret bank, som tilbyder lån og andre økonomiske løsninger til privatkunder over internettet. De tilbyder lette ind- og udlånsbaserede ydelser, som er lette at komme til og lette at forstå.

Bank Norwegian tilbyder de bedste forhold for alle kunder ved hjælp af den nyeste teknologi på internettet, og de forsøger at give alle deres kunder deres bedste forhold inden for udlån og indlån på det finansielle marked. Bank Norwegian er et datterselskab til Norwegian Finans Holding ASA.

Som med alle andre banker er Bank Norwegian selvfølgelig underlagt Finanstilsynet på alle områder og er ansvarlig under de love, som er gældende for bankforretninger i Danmark.

Bank Norwegian tilbyder forskellige former for kreditkort og opsparingskontoer – alle med den samme gode løsning, som de bestræber sig på at have i alle aspekter af deres forretning.

 

Kun på nettet

Bank Norwegian er kun at finde på internettet, og du vil derfor ikke have fordyrende mellemled som filialer og store mængder af ansatte. Det er også derfor, de kun udbyder standardløsninger. Det er ikke muligt at få individuelle samtaler og ydelser, men tilfredsheden hos kunderne er alligevel stor.

Bank Norwegian kreditkort er på vej og vil være på markedet inden for et par måneder, men du kan skrive dig op nu til at få et allerede nu, når de er klar til at blive lanceret.

Hos Bank Norwegian bank kan du få et lån meget let. Du kan ansøge online og får svar inden for nogle få timer eller måske endda hurtigere. Du vil tilsvarende hurtigt, når du er blevet kreditgodkendt, få pengene til udbetaling på din konto.

Bank Norwegian giver dig en mulighed for at samle dine mindre lån hos dem. Dette samlelån giver dig en mulighed for at undgå alle de mange gebyrer, som du betaler på de mindre lån, og dermed får du et langt større rådighedsbeløb hver måned.

Er du i tvivl, så kan du hurtigt og let kontakte deres kundekommunikation, og høre om de har noget, som vil kunne hjælpe dig, eller tilbyde dig en opsparingskonto med fordelagtige rentesatser eller hjælpe dig med at udfylde låneskemaer, så du let kan få det lån, som du står og mangler.

Norwegian Bank er et glimrende alternativ til hurtigt at få ordnet de bankforretninger, som du ikke har tid til at få klaret i din almindelige bank.

!