Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "default-01"

DER

DER tilbyder forskellige muligheder for lån – alle sammen på nettet, og det er et firma med stor erfaring på det danske marked, hvor de har fungeret siden 1970. Kernen i deres låneprodukter er, at de skal være fleksible for dig, der skal låne penge, samtidig med at lånet skal passe til din privatøkonomi. Det er lige meget, om du vil låne 10.000 kr., der er deres minimumsbeløb for lån, eller om du vil låne 100.000 kr., der er det maksimale beløb, du kan låne hos dem. Derfor er indledende rådgivning af dig, når du gerne vil låne, noget der har stor fokus hos dem. Ligesom du på deres hjemmeside kan finde megen information om privatøkonomi og lån. Pengene får du samme dag eller dagen efter dit lån er blevet godkendt.

Forskellige slags lån hos DER

Deres standardlån hedder PrivatLån Plus, hvilket har en fast årlig rente, der starter ved 9,9 %, og hvor du selv kan bestemme den periode, du vil tilbagebetale i. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, og du skal ikke oplyse om dette i forbindelse med lånet. Med dette lån kan du frit sætte din månedlige ydelse op, og på den måde kan du hurtige betale lånet af, hvis du har mulighed for det.

Du kan også tage et PauseLån, hvor du har mulighed for at sætte dit lån på pause, hvis du har en måned, hvor du har brug for flere penge. Sætter du dit lån på pause, er der ikke gebyrer forbundet ved det, men det skal aftales med DER, inden du kan gøre det. Du kan få op til to pauser på dit lån, men kun en pause om året.

Fælles for de to lån er, at du kan indfri lånet, når du har lyst. Det betyder, at kommer du til penge, så kan du uden videre betale hele lånet af på en gang.

Du har også mulighed for at låne op til 50.000 kr. med et Tryglån, hvorved du samtidig tegner en forsikring, der gør, at skulle du miste dit arbejde, så bliver dit lån betalt tilbage gennem den forsikring. Forsikringen dækker din tilbagebetaling i 12 måneder.

Noget for ethvert behov

Du kan søge om et lånebevis, der giver dig en idé om, hvad du kan låne, hvis du har brug for det. Lånebeviset har en gyldighed på 30 dage, og det kan give dig en indsigt i et kommende lån. Det er ikke en låneaftale, og beløbet du kan låne afhænger selvfølgelig af, om dine forhold har ændret sig siden.

Endeligt har DER ProduktFinans, hvor du har mulighed for at købe blandt andet elektronik og hårde hvidevarer på afbetaling til en lav månedlig ydelse. Varerne leveres og installeres gratis, og du kan finde alle de kendte mærker her.

!