Ekspertlån

Lån fra 3.000 til 75.000,- kr

 

trustpilot-5-star

9,6 ud af 10

Ansøg om lån nu

Overvej at samle dine lån

Derfor bør du overveje et samlelån, hvis du har flere lån, du afdrager på

Der er mange danskere, der har flere lån, de betaler afdrag til hver måned. Det er dyrt, og derfor er det en god idé at undersøge øvrige muligheder.

Den bedste løsning i denne sammenhæng er faktisk at optage et nyt kviklån. Det er dog ikke en hvilken som helst form for lån, der er tale om. Der er derimod tale om et samlelån.

Samlelån er et relativt nyt begreb på det danske marked. Derfor er det heller ikke alle, der har et kendskab til det. Er du i tvivl om, hvad et sådant lån kan tilbyde, så får du herunder en nærmere introduktion.

Hvorfor er det en god idé at samle sine lån?

Der er flere årsager til at det er en god idé at samle sine lån i ét. Den hovedsagelige årsag er det økonomiske aspekt. At have flere små lån med høje renter resulterer i en samlet låneudgift pr. måned, der er meget høj.

Et større lån har typisk en lavere rente. Derfor kan du spare penge ved at samle dine lån. Samtidig er det en mulighed at forlænge løbetiden af flere af dine lån, så afbetaling af lånebeløbet ikke er nær så presserende.

Hvis du hver måned betaler afdrag til flere små lån, så koster det dig ikke blot dyrt i form af afdraget, men særligt i forhold til påløbne renteudgifter. Disse udgifter kan minimeres med et samlelån.

Skab et bedre overblik over dine lån

Hvis du skal betale af på en stor mængde lån, så kan det være svært at holde overblikket. Ved at samle dem alle til ét lån, så har du også kun ét afdrag hver måned, hvilket gør det nemmere at holde styr på.

Det medfører også, at du ikke skal være bekymret for, hvorvidt du ender med at glemme at betale et afdrag på ét af dine lån. Er det noget, du har svært ved at holde et overblik over, så er et samlelån en god idé.

Endvidere er det også markant nemmere at skabe et overblik over de udgifter, du betaler til dit lån. Ønsker du at kende til din rente, restgæld eller måske den samlede ÅOP? I så fald kan du nemt finde det frem.

Des flere lån, desto større besparelse

Des flere lån, du har, der kan samles i ét lån, des større besparelse kan du opnå. Derfor er det også en type lån, der i høj grad bør tiltale dig, der har et stort antal lån, som du ønsker at spare penge på.

Det er ikke ensbetydende med, at samlelån udelukkende er henvendt til dig, der har mange lån. Har du et par stykker, men blot ønsker et nemmere overblik, så kan et samlelån bestemt også være til gavn.

Ikke desto mindre, så kan du være helt sikker på, at des flere lån, du har, des flere penge vil du spare. Det er ikke uhørt at folk har sparet mere end 10.000 kr. i låneudgifter ved at lægges deres lån sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

!