Ferratum

Ferratum er et firma, der udover at have forskellige typer af lån også kan give dig en løbende aftale om kassekredit, så du kan benytte den løbende, hvis du får et behov, og ikke kan nå at optage et lån. Desuden har de lavet et leksikon med forklaringer på, hvad de forskellige begreber i låneverdenen betyder. Her er det nemlig vigtigt, at du forstår de forskellige begreber, og de gider ikke sort snak. Således kan du blive klogere på alle termerne og være sikker på, at du har forstået det hele, inden du låner penge. De har medtaget rigtig mange begreber, og de opfordrer alle til at skrive til dem, hvis du falder over et udtryk, som de ikke har i deres opslagsværk.

Lån hos Ferratum

For det første er deres mikrolån hurtige – virkelig hurtige. Har du underskrevet din låneansøgning med NemID mellem 8 morgen og 20 aften, så har du pengene indenfor 45 minutter. Underskriver du uden for denne periode, så kommer pengene næste hverdag inden klokken 9. Hver gang du låner. Du kan låne op til 6.000 kroner, uden sikkerhed, med et mikrolån.

Du har mulighed for at optage deres lån som et mikrolån, som et forbrugslån eller som et SMS-lån. Med SMS-lån kan du lige så hurtigt få adgang til pengene på din konto.

Løbetiden er kort, men beløbet er tilsvarende lavt. Du har dog mulighed for at forlænge løbetiden på dit lån op til 3 gange. Du kan endda gøre det på deres hjemmeside. Men husk at der er et gebyr, hvis du forlænger lånet. Muligheden for at udsætte betalingen helt op til 3 gange er noget, du ikke finder andre steder.

Kassekredit – det fleksible lån

Hos Ferratum kan du også få den løsning, der hedder Ferratum Kredit. Det er ikke i sig selv et lån, men en aftale om, at du kan bruge en kredit løbende, så har du altid penge, når du har brug for det. Din kredit kan være på op til 15.000 kroner, og du betaler kun for denne løsning, hvis du bruger din kredit. For først der låner du penge og skal betale af på dette.

Du kan blive godkendt til en kreditaftale på få minutter, og så snart du har en aftale, der er underskrevet, så kan du benytte kreditten. Renten er lavere end hvis du optager et almindeligt lån, og med en kredit skal du ikke betale hele beløbet tilbage på en gang. Du får derfor en mere fleksibel løsning, som du kan vælge at bruge, når du har behov, og ellers bare have den i baghånden.

!