Fokuslån

Fokuslån er lån med fokus – på dig og dine behov. Det er lån online, når det passer dig, og det går hurtigt. Indenfor deres åbningstid vil du kunne får svar indenfor en time, efter du har søgt, og du får pengene samme dag eller dagen efter, du har underskrevet, som du selvfølgelig gør på deres hjemmeside ved brug af NemID. NemID er både din sikkerhed på nettet, men også muligheden for en hurtig underskrift og adgang til pengene. Du kan låne op til 75.000 kr., og du kan bruge op til 60 måneder til at betale lånet tilbage, eller du kan betale det hele tilbage på bare et år. Således kan beløb og månedlig ydelse tilpasses dig og netop din situation.

Muligheder hos Fokuslån

Du kan til hver en tid betale hele dit lån ud, og der er ikke gebyrer, hvis du vælger at gøre dette. Så får du lige pludseligt pengene til det, så kan dit lån hurtigt komme ud af verden, og så slipper du for den månedlige ydelse og får mere luft i hverdagen.

Du kan også starte dit lån med en rente- og afdragsfri periode. Hvis du har brug for pengene, men samtidig ved, at der går lidt tid inden du kan betale tilbage på lånet. Dermed kan et lån hos Fokuslån give dig denne periode, inden du skal betale. Dette kan give dig den nødvendige fleksibilitet i forbindelse med lånet.

Den afdragsfri periode kan være på 30 dage, 60 dage eller 90 dage, og så er det op til dig at vurdere, hvor længe din periode skal være, eller om du ønsker at begynde at betale tilbage med det samme.

Spørgsmål og svar

Fokuslån kan altid kontaktes, hvis du har spørgsmål til dit lån, eller hvis du gerne vil have uddybet oplysningerne på deres hjemmeside. På deres hjemmeside har du adgang til deres betingelser for låneaftalen, som du kan sætte dig ind i, inden du udfylder den simple ansøgning.

!