Gokredit

Gokredit tilbyder lynhurtige minilån på 3.000 kr., 4.000 kr., 5.000 kr. og 6.000 kr. Når dit lån er godkendt, kan penge blive sat ind på din konto samme dag, som du underskriver, hvis det er inden for firmaets åbningstid. Som alle andre firmaer stiller Gokredit krav til dig som kunde, men de stiller samtidigt krav til dem selv som långiver. De gør meget ud af, at du kender både dine rettigheder, men også dine forpligtelser, når du optager et lån, og alle gennemgår en kreditvurdering, det gælder både hvis du er ny kunde, eller hvis du er tilbagevendende. Beløbene er små og løbetiden kort, men det skyldes, de vil være sikre på, at du ikke havner i en situation, hvor din gæld bliver så stor, at du ikke har mulighed for at betale den tilbage.

Hvis du har brug for hjælp

Der er altid mulighed for at kontakte deres hjemmeside, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan betale dit lån tilbage. Det er i den sidste situation altid bedst at kontakte Gokredit og finde en løsning, for lader du bare stå til, forværres din situation.

De anbefaler samtidig, at det aldrig er en løsning at optage et lån for at betale et andet lån ud. I det tilfælde henviser de til Forbrugerrådets Gældsrådgivning og Finansrådets Frivillige Gældsrådgivning, hvor du gratis kan få råd og vejledning om både dine lån, men også generelt om din privatøkonomi.

Hvordan du låner

Gokredit giver dig mulighed for at optage dit kviklån enten på din computer eller på din mobiltelefon. Så kan du altid vælge den løsning, der passer bedst til dig og til din situation.

De kan godkende din ansøgning og udbetale pengene hurtigt, når du har underskrevet, da deres IT-system er opbygget på en sådan måde, at kreditvurderingen kan gøres i løbet af ingen tid. For når du vil låne penge, så skal det gerne gå stærkt og beløbet komme ind på din Nemkonto, hvorefter du kan realisere dine drømme.

!