Leasy Minilån

Som navnet antyder, giver L’easy Minilån muligheden for at optage et meget lille lån. Beløbet er på 5.000 til 10.000 kroner, og fordelen ved et lille beløb er, at låneprocessen er rigtig hurtig. Det er samtidig et firma med en god erfaring på markedet, som de har været aktivt i mere end 25 år. Du skal ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til, og du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet.

Desuden kan du altid finde vejledning om lånet både på deres hjemmeside og ved at ringe til dem og spørge. Du underskriver din låneaftale med dit NemID. Samtidig vælger du selv, om du ønsker at betale tilbage over 12, 24 eller 36 måneder, alt efter hvad der bedst passer dig. Ved at justere på låneberegneren kan du se, hvad det vil koste dig hver måned, alt efter hvor meget du låner, og hvad din løbetid skal være. Så ved du det på forhånd, inden du søger om lånet.

Pengene kommer senest dagen efter, du er blevet godkendt, såfremt du skriver under med NemID. Ellers når du har underskrevet og sendt den fysiske aftale i stedet for. Selve svaret på din ansøgning om lån kan du få inden for en time. Det er en god og hurtig ventetid, så du ved, om du kan få lånet eller ej. L’easy Minilån har også en side med alle de vilkår, der knytter sig til lånet. Så du kan nemt læse mere om det, hvis der er noget, du gerne vil vide.

Produkter fra L’easy

Udover at kunne optage et minilån hos L’easy kan du også få hårde hvidevarer og et stort udvalg af elektronik på afbetaling ved siden af dit lån. Du kan få vejledning og rådgivning om alle deres varer, inden du bestemmer dig for, hvilket mærke og hvilken model der skal stå i dit hjem – som du nok ved, så har de mere end en ”Peter” ansat, der kommer og sætter det hele op og sørger for alt vedrørende installationen af alle dine nye produkter.

!