Minilån – Til dig der skal bruge penge nu og her

Minilån er en samlebetegnelse for mange forskellige lånetyper, så der er rig mulighed for at finde et Minilån, der passer netop dig blandt de låneudbydere, du finder på siden her.

Om det er til den lille eller den lidt større drøm, kan du finde det, du har brug for her. Skal det være et meget lille lån med en meget kort overskuelig løbetid, eller et lidt større lån med mulighed for en lavere rente og med en længere løbetid? Minilån kan det hele!

macbook-prestamo

Hvad kan jeg bruge Minilån til?

Svaret er: Lige det du vil! Det er der ikke nogen, der blander sig i, og du skal ikke besvare en masse irriterende spørgsmål fra hverken venner, bekendte, familie eller bankrådgiver. Det er også slut med at vente på at din bankrådgiver har tid til at tale med dig, og du skal heller ikke vente på at hun behandler dine låneansøgning. Med et Minilån ansøger du simpelthen på nettet og har hurtigt svar på, hvilken låneudbyder der passer bedst til dine behov.

Hvem kan optage et Minilån?

Alle der er fyldt 18 år kan komme i betragtning til at låne penge, men du må ikke være registreret som dårlig betaler hos Experian (det, der tidligere hed Riebers Kredit Information – RKI).

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et Minilån?

Vær altid sikker på, at du kan betale pengene tilbage til tiden. Hvis du ikke betaler pengene tilbage kan låneudbyderen vælge at få dig registreret som dårlig betaler, og det vil formindske dine muligheder for at låne penge i fremtiden.

Så ligegyldigt om det er en rejse til Malta, en god, brugt bil eller blot lidt ekstra luft i økonomien i slutningen af måneden du er på udkig efter, så er muligheden lige her og lige for.

!