Nordic Lån

Nordic lån gør det enkelt at låne. Du udfylder din ansøgning, sender den ind, får svar, underskriver og får pengene senest dagen efter. Det hele foregår selvfølgelig online, når det passer dig. Her kan du låne op til 50.000 kr. uden at stille sikkerhed og uden at skulle oplyse, hvad pengene skal bruges til. De har en FAQ og gode råd om økonomi, hvor du kan finde oplysninger, inden du låner penge, og ellers kan du altid kontakte dem og spørge.

Du vil få svar på din ansøgning, inden for en time efter du har søgt om lånet. Med underskrift med NemID får du således hurtigt adgang til pengene og kan bruge dem, som du har lyst til. I mange tilfælde kan du få pengene allerede samme dag, hvor du har underskrevet din aftale, og ellers senest næste dag.

Om lånet

Hos Nordic Lån kan du få en løbetid fra 12 måneder og helt op til 80 måneder. Det er en meget lang løbetid i forhold til mange andre udbydere, og det kan være en god mulighed, hvis du ikke kan eller vil betale lånet af med færre og markant højere månedlige ydelser. En lav ydelse kan give den nødvendige luft i hverdagen, så du ikke bliver presset over en høj ydelse, der gør det svært at leve dit normale liv. Desuden kan du udfri lånet, når du har lyst, uden det koster dig ekstra. Det giver en fordel, hvis du undervejs får råd til at betale resten af lånet tilbage på en gang. For så slipper du jo helt for de månedlige ydelser.

Du kan på deres hjemmeside finde en komplet oversigt over deres forbrugerbetingelser, hvilken løbende bliver opdateret, så du er sikker på, at det der står, også er det der gælder, når du vælger at låne penge hos Nordic Lån.

!