Om Prestamo.dk

Pretamo er drevet af Centeo Finance Group.

Hjemmesiden har til formål at  overskueliggøre forskellige lån og sammenligne dem, således vores brugere har lettere og nemmere ved at vælge fx det bedst mulige kviklån på markedet, til den bedste rente.  Prestamo.dk er finansieret af lead generering, hvilket betyder at vi tjener en lille kommision når du optager et lån igennem os. At benytte Prestamo.dk er 100% gratis som bruger og det er helt op til det enkelte individ at vælge om man vil stole på de udbydere vi præsentere vores brugere for, på Prestamo.dk

Prestamo.dk er en sammenlignings side som giver dig mulighed for, at få et større overblik over forskellige låne udbydere på markedet. Prestamo.dk er på ingen måde selv et finansieringsselskab, og vores eneste formål er derfor kun, at sætte dig i kontakt med forskellige selskaber.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive en mail til os, vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål. Kan vi ikke svare kan vi som regel altid pege dig i den rigtige retning ..
Skriv endelig til os 🙂

Prestamo.dk er finansieret af provision fra låne udbyderne, hvilket betyder at de lån vi henviser til, giver os penge for såkaldte leads. Selv om dette er tilfældet, kan du roligt stole på den information og de sammenligninger som du finder her på Prestamo.dk.

På prestamo.dk er der tilknyttet flere forskellige tekstforfattere som skriver artikler, blogs og anmeldelser af forskellige kviklån – derfor er det også stedet hvor du kan finde information om generelle spørgsmål og du kan endda kontakte os, såfremt du har behov for ekstraordinær hjælp.

 

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål over mail: info@prestamo.dk

!