Robotlån

Lånerobot er en udbyder af lån, som ikke er en del af Basisbank A/S, men er en udbyder af deres låneprodukter, og varetager alle de interesser Basisbank har ved udlån. Basisbank er Danmarks eneste internetbank på nuværende tidspunkt. De har siden år 2000 givet danskerne mulighed for indlån til gode renter, og de er den eneste bank, som har overskud på dette, baseret på de udlån, som de i form af forbrugslån tilbyder til deres kunder.

Hvad de tilbyder dig

Hos Robotlån kan du låne op til 40.000 kroner kun med dit NEM-ID. Du kan ansøge, blive kreditvurderet og have pengene på din konto inden for ganske timer. Det er som standard en maskine, som foretager kreditvurderingen, og det er kun, hvis der mangler oplysninger på låneansøgningen, at en af deres medarbejdere vil komme ind i billedet. Er der en medarbejder, som skal sidde og kreditvurdere, så går der som regel op til et kvarter, før kreditvurderingen er klar og bliver sendt tilbage til ansøgeren.

Robotlån forestår kun forbrugslån, mens alle andre bankforretninger varetages af Basisbank. Det er kun, hvis du står og skal bruge et hurtigt SMS lån, eller andet lån, som du skal underskrive med NemID, at du skal finde Robotlåns hjemmeside. OBS.! Sørg nu for at have din NemID klar, for det går hurtigt, når du først er inde på hjemmesiden.

Lån over en lang periode

Hos Robotbank kan du justere din løbetid. Du kan dermed vælge, om dit lån skal afvikles hurtigt, eller om du har brug for mere tid. Du kan beregne din månedlige ydelse i deres låneberegner, og derved vælge det, der passer dig. Du skal jo ikke sidde for hårdt i det, når du låner penge.

Samtidig kan du altid indfri dit lån, når du vil. Har du pengene, er det bedre for dig økonomisk at betale det hele ud, for så slipper du for at betale renter og den månedlige ydelse. Det er noget du kan gøre på et hvilket som helst tidspunkt undervejs. Endeligt har de et basiseksempel på deres hjemmeside, så du kan se alle beregningerne på et lån. Det giver dig en idé om, hvad lånet indbefatter, og også hvad det betyder for dig.

!