Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del af giganten, Banco Santander – En af de største banker i verden -, og det er en solid økonomisk base, som den danske filial står fast på. Det er ikke kun en solid base, men også gennemprøvede produkter, som den store bank er kommet med, til det danske marked

Santander Consumer bank er en del af det største banknetværk i Eurozonen, og de tilbyder forskellige former for ind- og udlån, kreditkort til privatkunder og også nogle enkelte lån til erhverv. Hvis du ønsker at optage et billån, kan du gøre det hos Santander Consumer Bank. Det kan du gøre både som privatperson og som erhvervskunde. Alle de andre lånemuligheder som Santander Consumer Bank tilbyder, er kun til privatkunder.

Når du vil optage et privat lån, har du som udgangspunkt to muligheder. Du kan optage et lån på op til 100.000 kroner, og en anden mulighed er lån på op til 350.000 kroner. Der er en forskel i rentesatsen, men du har på hjemmesiden mulighed for at regne ud, hvad den vil være for dig.

Mere end bare udlån

Santander Consumer Bank tilbyder forskellige former for opsparingskontoer. På dine opsparingskonto vil renten variere alt efter, hvor længe du vælger at binde dine penge. Den binding, som giver dig den højeste rente, er, hvis du binder pengene for et år og samtidig har et års opsigelse på kontoen.

Santander Consumer Bank tilbyder deres kunder et MasterCard, som kan bruges både til hverdag og fest. Det er et kort, som giver dig 45 dage kredit, og som altid er godt at have på sig. I løbet af sommeren skifter Santander Consumer Bank til Santander Red, men det er ikke noget, som vil forringe servicen for kunderne.

Santander Consumer Banks billån dækker også over leasing af biler og køb samt leasing af campingvogne. De har et samarbejde med bilforhandlere over hele landet, og de er altid behjælpelige med at give dig de bedste forhold, når du skal sikre familien den bedste bil til de bedste forhold.

Santander Consumer Bank kundeservice står altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, som du nu måtte have til deres tjenester. Har du problemer med deres ansøgningsskemaer, eller har du andre spørgsmål, så står de klar til at give dig den bedste rådgivning.

!