Vivus

Med en trustscore på 9,3 og 5 stjerne på Truspilot er Vivus et firma, som kunderne er tilfredse med, når det kommer til hurtige lån på nettet. Vivus tilbyder alene kortfristede lån, hvor du kan betale tilbage allerede dagen efter – hertil senest 30 dage efter, du har lånt pengene. Løbetiden vælger du altså helt selv.

Første gang du låner penge hos Vivus, er lånet gratis. Du kan låne op til 4.000 kr., og du betaler kun 4.000 kr. tilbage. Herefter stiger det beløb, du kan låne, efter hvor mange lån, du har optaget hos Vivus. Når de først konstaterer, at du betaler tilbage, så belønnes du med et større beløb. Dette er med til at give de glade kunder. Hvis den dato, hvor du skal betale tilbage, er en weekend eller helligdag. Skal du vide, at Vivus ikke kan modtage din betaling her. Du skal dog ikke betale tidligere af den grund, men du kan derimod vente og betale den næste hverdag, uden at der er en strafrente eller andre kedelige konsekvenser af det.

Deres hjemmeside

En del af populariteten skyldes også, at hjemmesiden er enkel og overskuelig. Du får en forklaring på din kreditvurderingen, og hvordan den foregår. Der er en beskrivelse af deres kryptering, der sikrer dine oplysninger, og der er statistik om deres kunder og kundeservice. Der er også en rigtig god beskrivelse af, hvornår du skal låne hos Vivus, og hvornår deres type af lån ikke er noget, der passer til din situation. En sådan åbenhed giver kundetilfredshed, og det gør samtidig, at du har lyst til at vende tilbage som kunde igen og igen.

Gode råd

Deres råd er bygget op på en måde, så du kan se, hvad lånet er godt til. Samt hvornår du ikke skal låne penge, hverken hos dem eller generelt. De opfordrer dig til at læse deres vilkår grundigt. Der er fra starten af en vejledning om, hvad du skal gøre, hvis du mod forventning ikke kan betale dit lån tilbage.

Du har flere muligheder for at betale tilbage, og du kan frit vælge den måde, som du foretrækker. Samtidig kan du forlænge dit lån, hvis behovet opstår. Tilbagebetalingen kan i så fald forlænges i enten 7, 14 eller 30 dage, og du skal i den forbindelse betale et gebyr. Men det er en god mulighed, og Vivus understreger over for deres kunder, at de foretrækker, du forlænger, frem for at udskyde det som et problem og slet ikke betale.

!