Zaplo

Zaplo har fokus på, at dit lån skal være enkelt og fleksibelt. Det er nemlig noget, deres kunder kan lide. De kan til trods for kort tid på markedet fremvise 5 stjerner på Trustpilot og en Trustscore på 9,4, så det fortæller lidt om, at de har et produkt, der bliver sat pris på. Hos Zaplo skal du kun bruge ganske få oplysninger, for at optage et lån på helt på til 20.000 kr., der hurtigt bliver sat ind på din konto. Godkendelsen kan de klare på et enkelt minut.

Features

Når du først har et lån hos Zaplo, kan du benytte de forskellige features, der følger med lånet. Du kan betale lånet tilbage på den måde, som du foretrækker. Du kan lave ekstra indbetalinger helt frit, når det passer dig, og dermed kan du få mere luft i din hverdag generelt. Opstår et behov derudover for at låne mere, så kan du forhøje dit lån op til 20.000 kr. Det sidste er en rigtig god mulighed, da det kan være rigtig dyrt at optage et nyt lån oveni det, du allerede har. Denne fleksibilitet kan give dig det ekstra, du har brug for, hvis du står i en situation, hvor du ikke har lånt nok fra starten af, eller hvor du får brug for endnu et lån.

Alle deres kunder betaler den samme rente af deres lån. Du skal derfor ikke spekulere over, hvilken rente du får, da du reelt set får den samme, som naboen gør. Du vælger selv, hvor lang tid du bruger på at betale tilbage. Helt ned til 3 måneder, hvis du ved, at du hurtigt kan og vil være uden gæld igen. Endeligt kan du få afdragsfrie måneder, hvor du kun betaler dine renter. Så kan du få luft i økonomien, hvis du har en rigtig dårlig måned, hvor det ikke hænger sammen, uden du ender som en dårlig betaler.

Et nemt lån

Kan du komme på nettet, så kan du låne penge hos Zaplo. De tilbyder løsninger til computer, tablet og mobiltelefon, så du kan vælge det, som du foretrækker, når du skal låne penge. Når du låner penge hos Zaplo, kan du benytte alle deres features ved at logge ind på din konto. Så kan du løbende tilpasse dit lån, så det igen passer dig, og netop dette er meningen med lånet.

Zaplo synes selv ideen er så god, at de opmuntrer alle til at anmelde dem på Trustpilot. Her viser de stolt resultatet frem.

!